link til www.mediekunstnerne.comlink til www.prosjekthula.no
 
Norsk bokmål (Norway)English (United Kingdom)
Toppbanner

"May the Force be with you"

Obi-Wan Kenobi


Home | Blog | Hulebloggen | Utstilling i Gamla Stan, Stockholm!
Wednesday, 20 April 2011 16:02

Utstilling i Gamla Stan, Stockholm!

Hipp hurra!! - Jeg har fått utstillingsplass i et galleri i Stockholm i sommer! Så nå er sommerferieplanene lagt, og det er hvertfall ikke meg i mot å tilbringe en sommeruke midt i idylliske Gamla Stan!;-)

Galleriet heter Galleri T og ligger i Österlånggatan i Gamla Stan. Österlånggatan er en viktig turistgate i Gamla Stan, og ligger ikke langt fra slottet i Stockholm. Selve galleriet har gammeldags interiør med hvelv, tykke gulvplanker og hvitmalte murvegger, og jeg må innrømme at dette er et slikt lokale jeg har drømt om å få stille ut i. Så dette blir stas!:-) Galleri T står for Galleri Telegrafen, og ligger i første etasje i et hus fra 1660-tallet, på hjørnet av Telegrafgränd.

Tidspunktet for utstillingen er 8. - 14. juli. Så nå om dagen planlegges og forberedes det utstilling for fullt, og penslene får virkelig kjørt seg..;-) Utstillingen kommer til å bestå av en blanding av malerier og tegninger.

Sigrun Werner

Sigrun Werner

Sigrun is Mediekunstnernes artistic alibi. She's passionate about drawing, painting and everything with four legs and fur...;-)

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Add comment